Skip to main content

Order from : Syamera


 Kod : EC011
External Case
Saiz : 9 cm x 14 cm
Tebal: 2 cm
Kod warna: C4 & C10

*pandangan depan

 * pandangan belakang
nama yang direquest: Syam

* sudut sisi. tebal : 2 cm

Kod : HL021
Love with name
Saiz : 6cm x 5cm

Comments

ehh2.. na tanya.. mcm mana na guna keychain yg ada cangkuk tu ehh? kena guna kain felt gak ye utk gantung tali keychain tu?
Pinky Pixie said…
> saya ALIA SYAZA :): tak berapa paham la soalan tu. huhu.
yt gune tali utk hubungkan felt ke tali keychain tu. mjawab soalan x? huu.
emm, mcm ni.. kan keychain tu ada cangkuk kan? then, mcm mana nak pasangkan dekat craft kita tu...hee, ada paham? hihihi
Pinky Pixie said…
yatie gune tali yg halus tu. then buat dia mcm tergantung. huhu.
Alia Syaza :) said…
kain felt ni suma akak beli mana eh?? memang akak beli borong or beli package punya?
Pinky Pixie said…
beli kat on9 and offline punye. hehe. means kat kedai punya pun ada. cmpur2 la.