Sunday, March 5, 2017

Welcome to Pink Heart Craft



Assalamualaikum dan hi :

Untuk update terbaru boleh follow saya di

INSTAGRAM: pink_heart_craft 
FACEBOOK FANPAGE: Pink Heart Craft

Pertanyaan / Order:
WhatsApp: +60142655044
email: malaysia.phc@gmail.com

Terima kasih. 

Saturday, April 30, 2016

Glow in the dark Pillow

                                                  السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hi, ni nak share pula custom pillow yang mana font boleh glow in the dark. Cuma perlu letakkan bantal pada lampu ataupun pada tempat terang selama 5-10 minit. Kemudian tulisannya akan menyala dalam gelap. So, sangat sesuai di letakkan dalam bilik tidur. Sweet je kan ade bantal yang boleh menyala dalam gelap. Bantal pun tak hilang walaupun da tutup lampu. hehe

Ini antara tempahan dari customer kami. Warna bantal sahaja boleh dipilih. Warna tulisan adalah putih pada waktu biasa dan berwarna hijau sewaktu dalam gelap. Design pun kita ikut request dari customer. Sama ada nak semua nama @ ayatnya menggunakan font glow in the dark atau hanya pada ayat tertentu sahaja. 














Custom-made pillow saya menggunakan kain cotton dan isian dalam adalah menggunakan fiber.

Ini adalah senarai harga 1 bantal glow in the dark. 


4 saiz pilihan seperti di bawah



Cuma warna bantal sahaja yang boleh dipilih. Pilihan warna adalah seperti berikut. Tetapi warna tulisan tidak boleh dipilih. Cuma warna putih sahaja pilihan warna untuk font glow in the dark.



Untuk update terkini, boleh follow saya di:

facebook fanpage: Pink Heart Craft
 instagram: Pink_Heart_Craft.

Boleh dapatkan feedback dari customer saya di sini: FEEDBACK

Sekiranya berminat, boleh dapatkan details cara order di: SINI

Sekian, terima kasih. 



Friday, January 1, 2016

Birthday Pillow


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Salam. Hi semua, Maaf lama sangat tak tak update blog craft ni. Disebabkan saya lebih selesa untuk upload tempahan customer di facebook fanpage: Pink Heart Craft & juga instagram: Pink_Heart_Craft.

Ini adalah tempahan dari customer sepanjang tahun 2015. Design yang sama, cuma ayat je yang berbeza-beza. Customer boleh request sama ada nak tukar ayat atau menggunakan contoh ayat sedia ada. 

Kebanyakkan bantal ni dijadikan hadiah sempena birthday suami, isteri, teman istimewa, sahabat baik dan juga kepada ahli keluarga.

Custom-made pillow saya menggunakan kain cotton dan isian dalam adalah menggunakan fiber. Warna bantal boleh pilih. Cuma warna tulisan hanya terdapat dalam warna hitam.



Saiz bagi semua bantal dibawah adalah 30cmx30cm. 


Customer boleh request sama ada untuk buat bantal hanya pada 1 bahagian atau bahagian depan & belakang. Untuk contoh dibawah, design hanya ada pada bahagian hadapan. Manakala bahagian belakang, kosong tanpa design. 

Harga bantal bagi design hadapan sahaja: RM 93 - tak termasuk kos pos
Penghantaran melalui Pos Laju: tambahan RM 7 (Semenanjung) atau
 RM 10 (Sabah & Serawak) 












Untuk contoh dibawah, customer request untuk buat di kedua-dua belah bahagian. Bahagian depan dan belakang. Customer bebas untuk pilih sama ada ingin guna ayat yang sama atau ayat sendiri. 

Harga bantal bagi design hadapan & belakang: RM 118 - tak termasuk kos pos
Penghantaran melalui Pos Laju: tambahan RM 7 (Semenanjung) atau
 RM 10 (Sabah & Serawak) 




Untuk update terkini, boleh follow saya di:

facebook fanpage: Pink Heart Craft
 instagram: Pink_Heart_Craft.

Boleh dapatkan feedback dari customer saya di sini: FEEDBACK

Sekiranya berminat, boleh dapatkan details cara order di: SINI

Sekian, terima kasih. 




Monday, February 17, 2014

Order from: Sis Nurul

Find me on Pinkheartcraft FanPage or
Contact me at yatie_pink@ymail.com

Handmade Felt Pillow
Code: FP0015
Theme: Pink
Customized name: Nurul & Faizul
Size: 20 inch x 11 inch


Code : DS005
Size (love) : 7inch x 6inch
( signage- BILIK PENGANTIN ) : 7inch x 5 inch. 


Thank you so much!