Saturday, April 30, 2016

Glow in the dark Pillow

                                                  السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hi, ni nak share pula custom pillow yang mana font boleh glow in the dark. Cuma perlu letakkan bantal pada lampu ataupun pada tempat terang selama 5-10 minit. Kemudian tulisannya akan menyala dalam gelap. So, sangat sesuai di letakkan dalam bilik tidur. Sweet je kan ade bantal yang boleh menyala dalam gelap. Bantal pun tak hilang walaupun da tutup lampu. hehe

Ini antara tempahan dari customer kami. Warna bantal sahaja boleh dipilih. Warna tulisan adalah putih pada waktu biasa dan berwarna hijau sewaktu dalam gelap. Design pun kita ikut request dari customer. Sama ada nak semua nama @ ayatnya menggunakan font glow in the dark atau hanya pada ayat tertentu sahaja. 














Custom-made pillow saya menggunakan kain cotton dan isian dalam adalah menggunakan fiber.

Ini adalah senarai harga 1 bantal glow in the dark. 


4 saiz pilihan seperti di bawah



Cuma warna bantal sahaja yang boleh dipilih. Pilihan warna adalah seperti berikut. Tetapi warna tulisan tidak boleh dipilih. Cuma warna putih sahaja pilihan warna untuk font glow in the dark.



Untuk update terkini, boleh follow saya di:

facebook fanpage: Pink Heart Craft
 instagram: Pink_Heart_Craft.

Boleh dapatkan feedback dari customer saya di sini: FEEDBACK

Sekiranya berminat, boleh dapatkan details cara order di: SINI

Sekian, terima kasih. 



No comments: